Kommenteeri

Hea uudis! Uuringu järgi on eduks eurovalimistel head eeldused

Uuringukeskuse Socio poolt mais läbi viidud uuringust selgub, et mul on hetkeseisuga täiesti reaalne saada mandaat Euroopa Parlamendi valimistel. Jätkame kampaaniat, et võimalikult paljud minu toetajad tuleksid valima. 

Toetajaid on piisavalt

Uuringu kohaselt suhtub iga kolmas Eesti inimene minusse pigem positiivselt, iga neljas negatiivselt. See on huvitav. Arusaadav, et EKRE pooldajatele ma ei meeldi, aga minu jaoks on hea saada kinnitus, et suurem osa inimesi siiski kiidab minu viimaste nädalate otsused heaks. 

Kui toetad, tule valima

Kas see toetus ka valimistel realiseerub sõltub sellest, kui suur osa minu võimalikest toetajatest tuleb valima. Vaadates seda kui hästi läheb meil kampaania, olen pigem optimistlik.

Naiste seas suurem toetus, meeste seas rohkem vastaseid

Minu tuntus on üldiselt erinevas vanuserühmades, eri rahvusest ja eri soost vastanute seas üsna ühesuurune. Samas toetus on mõnevõrra suurem naiste hulgas. Meeste seas on vastukaaluks rohkem neid, kes on minu vastu. Ilmselt see on seotud sellega, et meeste seas on rohkem EKRE pooldajaid ning neile minu paremäärmuslaste vastane hoiak lihtsalt ei meeldi.

Pooldajad: julge ja põhimõttekindel

Need, kes mind toetavad, iseloomustavad mind kui julget, asjalikku, põhimõttekindlat ja otsekohest poliitikut. Selgelt on inimesed pannud tähele ja tunnustavad minu otsust lahkuda erakonnast pärast seda, kui Jüri Ratas peaministrikoha säilitamise nimel valitsuskoostööd EKRE-ga.

Vastased: karjerist ja lumehelbeke

Need, kellele ma ei meeldi, olen ma muidugi reetur, karjerist ja lumehelbeke. 

Kaljurand, Karilaid või Madison?

Lõbus lugu on ka see, et minu perekonnanime aetakse muidugi segamini Kaljuranna ja Karilaidiga, kuid leidub ka neid, kes ajavad mind hoopis segamini Jaak Madisoniga EKRE-st.

Eelhääletada on võimalik kõigis jaoskondades 20.-22. maini. 16.-22. mai toimub aadressil valimised.ee elektrooniline hääletamine. Pühapäev, 26. mai on valimispäev. Kõik jaoskonnad on siis avatud.

Lisa kommentaar

Email again: